TOP kort: Ledenvergadering, regiosafari, cursus Duits en inspiratietrip

Gepubliceerd op: 01 oktober 2022

De komende periode staat er van alles te gebeuren in ondernemersland. Een kort overzicht.

Regiosafari

Woensdag 12 oktober wordt in De Kampanje in Den Helder voor de tweede keer de Regiosafari Kop van Noord-Holland (mét Texel) gehouden. Een dag die vol in het teken staat van ontmoeten, inspireren en bovenal: samenwerken en van elkaar leren. Het thema dit jaar is ‘Toekomstbestendig personeelsbeleid en vergroten van jouw naamsbekendheid'. Zie ook (nhn.nl/events/regiosafari-de-kop).

Ledenvergadering

Op 17 november wordt in de Evenementenhal op De Krim de jaarlijkse ledenvergadering van TOP gehouden. Alle TOP-leden krijgen hiervoor nog een specifieke uitnodiging. Zeker deze editie wil je niet missen!

Duidelijk Duits

Texel heeft het geluk ieder jaar vele Duitse gasten te mogen ontvangen. Duidelijk Duits houdt bij genoeg animo cursussen voor verschillende doeleinden: 'Klachtenbehandeling in de gastronomie', 'Duits in één dag – spoedcursus voor beginners' en 'Duits voor de horeca – opfriscursus'. Meer over de kosten en deelname op de website van TOP.

Inspiratietrip

Op 23 en 24 november is de nieuwe 'KADO Texel inspiratietrip'. Waar de reis dit keer heen gaat, is ook dit keer weer onbekend. Wat wel zeker is? De datum en het feit dat je dit niet wilt missen. Vorig jaar ging de reis naar Düsseldorf en dit kan gerust een succes worden genoemd. Dit geldt ook voor de eerdere bezoeken aan Rotterdam (2017), Mechelen (2018) en Maastricht (2019). Twijfel dus niet en meld je aan. Meer informatie op KADOtexel.nl.

Enquête

 Steeds meer mbo-, hbo- en wo-studenten komen naar Texel om leerervaringen op te doen in de vorm van stages, onderzoeksopdrachten en werkweken. Om tot meer toepasbare resultaten te komen en de kennis en resultaten van stages en onderzoeken beter te borgen is door de gemeente Texel, OSG De Hogeberg en ondernemers op het eiland Kenniswerkplaats Texel opgericht. Texlabs doet in opdracht van de Kenniswerkplaats Texel onderzoek naar de rol van studenten op Texel en de kansen voor de Kenniswerkplaats Texel. Het invullen van de enquête duurt ongeveer vijf minuten. De link is te vinden op de website van TOP.

Bijeenkomst estate planning en testamenten

Woensdag 26 oktober organiseert Accountantskantoor Koopman & Co een bijeenkomst over estate planning en testamenten.