VVV Texel

VVV Texel (opgericht in 1898) is een belangrijke partner van TOP Texel. De Texelse VVV missie luidt: "Mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren (m/v) op Texel." Dat doet ze door Texel bij te promoten als het ideale vakantie-eiland en alle logiesverstrekkers op Texel via het lidmaatschap van TOP toegang te geven tot de boekingsfaciliteiten van VVV Texel. 

TOP-leden dragen via hun contributie jaarlijks € 240.000,- af aan VVV Texel. Gemeente Texel en veerdienst TESO verdubbelen dit bedrag. De marketing- en communicatieafdeling van VVV Texel zet zich in om eilandliefhebbers warm te maken voor een trip naar Texel. Deze samenwerking is uniek in Nederland en zorgt ervoor dat Texel over een krachtige eilandpromotiemotor beschikt, die onafhankelijk van andere VVV's kan opereren. 

Hoe zorgt TOP er voor dat het ondernemersbelang voldoende tot uiting komt in het VVV beleid? Door geregeld te overleggen met de Raad van Toezicht en de Raad van Advies van VVV Texel.

Alle bedrijven die zijn aangesloten bij TOP, kunnen gebruikmaken van de diensten van VVV Texel. De website van VVV Texel biedt het meest complete overzicht van Texelse accommodaties. Via een online boekingssysteem en deelname aan acties en arrangementen kunnen logiesverstrekkers hun bereik en bezetting vergroten. 

Op de VVV website en in de speciale VVV ondernemersnieuwsbrieven staat veel informatie, die het ondernemen voor Texelse bedrijven makkelijker en inspirerender maakt. VVV medewerkers staan ondernemers dagelijks met raad en daad te woord.

vvv gebouw

Ondernemer uitgelicht

Twitter