Aanmelden

Heeft u een bedrijf op Texel en wilt u graag nauw betrokken blijven bij onze ondernemende eilandeconomie? Dan is aansluiten bij ons Texelse Ondernemers Platform (TOP) wel heel aantrekkelijk. Word lid van TOP en maak direct deel uit van ons sterke netwerk van bijna 900 betrokken ondernemers. Zeven redenen om nu aan te melden bij TOP: TOP is de grootste en best georganiseerde ondernemersorganisatie van Texel. Dankzij de samenwerking met VVV Texel, veerdienst TESO en de gemeente behoren we ook nog eens tot één van de grotere ondernemersorganisaties van Noord-Holland. TOP houdt u via de nieuwsbrief en de website op de hoogte van ontwikkelingen die u helpen om het ondernemen op TeHeeft u een bedrijf op Texel en wilt u graag nauw betrokken blijven bij onze ondernemende eilandeconomie? Dan is aansluiten bij ons Texelse Ondernemers Platform (TOP) wel heel aantrekkelijk. Word lid van TOP en maak direct deel uit van ons sterke netwerk van bijna 900 betrokken ondernemers.

Zeven redenen om nu aan te melden bij TOP: 

  1. TOP is de grootste en best georganiseerde ondernemersorganisatie van Texel. Dankzij de samenwerking met VVV Texel, veerdienst TESO en de gemeente behoren we ook nog eens tot één van de grotere ondernemersorganisaties van Noord-Holland. 
  2. TOP houdt u via de nieuwsbrief en de website op de hoogte van ontwikkelingen die u helpen om het ondernemen op Texel succesvol en leuk te houden.
  3. Zeker drie keer per jaar organiseren we thema-avonden, waar sprekers u inspireren met ideeën, op een leuke manier interessante ontwikkelingen op een rij zetten en gericht advies geven.
  4. Het is niet alleen leuk en inspirerend om deel uit te maken van een groot netwerk van bijna 900 ondernemers, veel leden hebben via TOP nieuwe klanten leren kennen en interessante opdrachten binnengehaald of zijn samenwerkingen met andere ondernemers aangegaan.
  5. TOP is zeer actief op social media. Via LinkedIn, Facebook en Twitter houden we niet alleen nauwgezet landelijke ontwikkelingen in de gaten, we delen er ook ons laatste nieuws. 
  6. TOP-leden maken gratis gebruik van de diensten van VVV Texel. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw bedrijf wordt opgenomen in de bedrijvengids van de VVV op de website. Verhuurt u accommodaties op ons waddeneiland? Dan kunt u dankzij het lidmaatschap van TOP gebruik maken van het boekingsplatform van VVV Texel.
  7. TOP behartigt de Texelse ondernemersbelangen in de lokale politiek. De gemeente vraagt ons regelmatig om mee te denken met beleid en visies. We laten daarnaast een positief en constructief geluid horen tijdens raadsvergaderingen. 

Het Texels Ondernemers Platform (TOP) heeft geen winstoogmerk en is onafhankelijk. Uw lidmaatschapstarief is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de werkzaamheden. Er zijn een aantal kortingen voor logiesverstrekkers en andere ondernemers. Hier vindt u meer informatie over de de contributie.

Meld u aan en profiteer direct van de voordelen van het lidmaatschap!

Aanmelden kan heel eenvoudig online.

Komt u er niet uit mail dan naar: info@top-texel.nl.

Ondernemer uitgelicht

Twitter