Tien jaar TOP is reden voor een feest!

Gepubliceerd op: 02 december 2022

Het Texels Ondernemers Platform (TOP) bestaat tien jaar en dat is reden voor een feest.

En dat feest komt er: 'Over de TOP'. Blokkeer alle afspraken in de agenda op 17 november. Vanaf vijf uur worden de TOP-leden namelijk verwacht in de Evenementenhal op De Krim. Om vijf uur begint de avond met een korte formele ledenvergadering. Daarna barst het feest los. Eerst gaan we samen eten, daarna volgt een interactief tussenprogramma en de organisatie is hard bezig om een artiest van formaat naar Texel te halen. Word jij die ene ondernemer die deze legendarische avond gaat missen en daar jaren spijt van heeft? Wij hopen van niet! 

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg", is vaak het credo op Texel, maar het is soms gewoon tijd voor een feest. Het was voor ondernemers een zware periode en er zijn genoeg uitdagingen voor de toekomst. Ondanks alle crisissen op de planeet en in het land, gaat het met onze ondernemersvereniging letterlijk TOP. De grootste ondernemersvereniging van Noord-Holland is financiëel gezond en beschikt over ruim negenhonderd trouwe leden. Tijdens de coronacrisis werd de bestuursvernieuwing wat afgeremd, maar TOP liet zich niet stoppen en we hebben een prachtig verjongd bestuur en vernieuwde secties. We hebben dit met zijn allen voor elkaar gekregen en dus vieren we dit met z'n allen!

Introducé

Hoewel leden het zich bijna niet kunnen voorstellen, is nog niet iedere ondernemer lid van TOP. Daarom mag ieder lid een introducé meenemen die wel ondernemer is, maar nog geen lid. Vandaag krijgen de leden een uitnodiging in mail waarbij men zich eenvoudig kan opgeven. De organisatie is druk bezig om er een onvergetelijke avond van te maken. Houd de email in de gaten en geef je snel op (voor 1 oktober). Na opgeven volgt er meer informatie, onder meer over vervoer heen en terug. Mis het niet!

Alle leden hebben inmiddels een uitnodiging gehad. Heb je je al aangemeld? Niet? Doe dat dan nu en vergeet ook vooral niet collega-TOPleden te wijzen op deze avond!