Kampeerboeren naar sectie recreatie

Gepubliceerd op: 30 oktober 2023

De Vereniging Texelse Kampeer Boeren (VTKB) verhuist binnen TOP van de Kleine Logiesverstrekkers naar de sectie recreatie. "Een goede en logische stap, waarbij we beter samen op kunnen trekken", stelt Patricia Keijser van de VTKB tevreden vast.

De VTKB, die ook als zelfstandige branchevereniging buiten TOP actief is, merkte dat binnen het ondernemersplatform meer raakvlak was met de sectie recreatie, dan met de kleine logiesverstrekkers. "In de sectie recreatie zitten ook de reguliere campings, daarmee kunnen we nu samen sparren", vervolgt Patricia.

 

In het proces van het Toeristisch Toekomstplan botste het soms tussen de campings en de boerencampings. Dit heeft echter geleid tot het nader tot elkaar komen. Ricardo de Graaf, sectie recreatie: "We zijn bij elkaar gekomen en hebben een goed gesprek gehad. We begrijpen elkaars standpunten nu beter."

 

Ook sectievoorzitter Yvette van Veen is tevreden. "Ik denk dat het onze sectie enorm versterkt. We voegen kennis toe en dat is belangrijk in het vervolg van de ontwikkelingen rondom het Toeristisch Toekomstplan."