Bestuur

Bestuur TOP 2020

René Jager
René JagerGroepsaccommodaties en TOP-voorzitter 2020
Gerard van Veen
Gerard van Veen is eigenaar van Vakantieburo Kobeko, vertegenwoordigt binnen TOP de vakantiebemiddelingsbureaus op het eiland en laat zijn stem horen binnen de Raad van Toezicht van VVV Texel. “De gasten die na een vakantie terugkomen omdat ze het zo fijn hebben gehad, vind ik nog steeds het allermooiste en meest dankbare aspect van mijn werk.”
Arjen van Diepen
Arjen van DiepenDetailhandel en TOP-secretarisDe samenwerking met TESO en VVV is er één om trots op te zijn
“TOP bijt zich vast in dossiers en vraagstukken, die je als individueel ondernemer in de hectiek van het ondernemen mist. Het lidmaatschap geeft een gerust gevoel.” Arjen van Diepen is eigenaar van Jumbo De Koog en Jumbo Den Burg en vertegenwoordigt binnen TOP de ruim zestig leden van de sectie Detailhandel.
Toon Schoenmaker
Toon SchoenmakerAmbachten en TOP-penningmeesterOok met individuele vragen kunnen leden bij ons terecht
De Ambachtensectie van TOP telt een veertigtal leden en Toon Schoenmaker (penningmeester) vertegenwoordigt hen in het elfkoppige bestuur. Hij runt al tientallen jaren autoschadeherstel- en caravanonderhoudsbedrijf Schoenmaker Autoschade. “Het nut van lid zijn van TOP is simpel: samen bereik je meer dan alleen.”
Iwan Groothuis
Vanaf zijn vijftiende werkt Iwan Groothuis al in de gastvrijheidsindustrie. Sinds 2002 is hij directeur van De Krim. Binnen TOP vertegenwoordigt hij de sectie Recron en hij was één van de krachten achter de fusie die tot TOP leidde. “Het draait om onvergetelijk zijn.”
Klaas Tjepkema
Klaas Tjepkema vertegenwoordigt in het TOP-bestuur de Kleine Logiesverstrekkers op Texel. Dat zijn ondernemers en particulieren die bijvoorbeeld een huisje in de tuin of een klein aantal appartementen verhuren of een kleine camping runnen. Tjepkema runt vanaf Boerderijcamping De Vrije Vogel een agrarisch bedrijf en mini-camping. “We kunnen zoveel van elkaar leren.”
Heino Huizing
Heino HuizingToeristische dienstverleningBijna 900 ondernemers werken samen binnen TOP
Heino Huizing is eigenaar van het Den Burgse Café De Slock en voorzitter van de sectie Toeristische dienstverlening. Net als alle voorzitters van de andere secties, heeft hij een plek in het hoofdbestuur van TOP. “Samen is mijn sleutelwoord.”
Ronald Biesboer
Ronald BiesboerZakelijke dienstverleningIk ben trots op TOP
Bakkerszoon Ronald Biesboer runt samen met conceptontwikkelaar Ralph Grabowski het mediabureau Zilte Zaken. Ronald leidt de TOP-sectie Zakelijke dienstverlening. “Startende ondernemers met vragen helpen, dat vind ik machtig mooi. Ooit was ik ook die starter.”
Jan Jacob Rab
Jan Jacob Rab Bouw & InstallatieTexel is ondernemend Nederland in het klein
Jan Jacob Rab, voorzitter van de TOP-sectie Bouw & Installatie en aandeelhouder bij Bouwcenter RAB Texel: “We hebben eigenlijk alle soorten dienstverlening op het eiland en dat is deels te danken aan ons sterke merk TEXEL. Hier heeft de sector Bouw & Installatie veel werk aan te danken.”In 2017 heeft hij de voorzittershamer van TOP ter hand genomen.
Rob Vos
Rob Vos KHN, afdeling Texel