Word ook met Ghino geflitst op de rode loper in Stayokay Texel!

StayokayStayokay Texel nodigt alle kinderen uit voor het kinderboekenbal op vrijdag 1 mei om 18.30 uur. Reden voor dit kinderfeest is de officiële opening van het eerste kinderzwerfboeken station op Texel. Met al meer dan een miljoen zwervende kinderboeken krijgt Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, nu ook op Texel een station.  

Op 1 mei worden aangespoelde zwerfboeken op speciale wijze aangeboden aan Ghino ( presentator van het tv programma checkpoint en tevens ambassadeur van kinderzwerfboeken ) en locoburgemeester Eric Hercules. Zij zullen het kinderboekenbal met DJ Aron openen.

Een kinderfeest is niet compleet zonder snoep, drinken, verkleden mag altijd en na afloop van het feestje ga je uiteraard niet met lege handen naar huis . De entree is gratis. Wij vragen de kinderen wel een boek mee te nemen dat op reis gestuurd kan worden.

Kortom pak een boek uit de kast en kom vrijdag 1 mei om 18.30uur naar Stayokay voor de officiële opening van het eerste kinderzwerfboeken station op Texel en wie weet wordt jij op de rode loper met je boek wel geflitst door onze eigen fotograaf Evalien Weterings, dat wil je toch niet missen ?        

Wat zijn zwerfboeken?

Kinderzwerfboeken zijn boeken met zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken
worden doorgegeven, achtergelaten bij Stayokay, op scholen, in ziekenhuizen, wachtkamers, winkels, treinen, bussen, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

Stuur boeken op een spannende tocht

Doe mee met Kinderzwerfboek, omdat alle kinderen moeten kunnen lezen! Stuur zelf kinderboeken uit je eigen boekenkast uit zwerven, zamel boeken in en breng ze naar Stayokay.   Stayokay Texel   -   Haffelderweg 29   -   Den Burg   -   tel: 0222 315 441    -   www.stayokay.com/texel

Ondernemer uitgelicht

Twitter