Wat betekent eilandeconomie voor jou?

Kado in 100 woorden voor toekomstig burgemeester

EilandeconomieDe toekomstige Texelse burgemeester moet beseffen dat de economie op Texel complexer is dan in andere gemeentes, vindt ondernemersplatform TOP. Hoe benadrukken we dat ondernemen en besturen hier echt andere koek is dan elders? Deel jouw verhaal met TOP en werk mee aan onmisbaar inwerkmateriaal voor de burgemeester in spé.

2.100 ondernemers op ruim 463 vierkante kilometer, omringd door zee. Hoe ervaar jij dat als coach, adviseur, tekstschrijver, hoteleigenaar, koerier, groothandelaar of restauranthouder?  Schrijf in maximaal 100 woorden jouw anekdotes, verhalen of die ene bijzondere ervaring op, die typerend is voor ondernemen op Texel. Hiermee lever je een bijdrage aan een fantastisch, eerlijk en tot de verbeelding sprekend welkomstkado voor de toekomstige burgemeester, dat ervoor zorgt dat hij of zij niet om de ondernemers heen kan! We bundelen alle verhalen en overhandigen ze in november aan de nieuwe burgemeester.

Hoe doe je mee?

Mail jouw verhaal voor 1 oktober naar: info@top-texel.nl
Heb je een mooi, onmisbaar verhaal, maar lukt het niet het op papier te zetten? Mail ons, dan helpen we je in een kwartiertje op weg, aan de hand van een aantal vragen.

Ondernemer uitgelicht

Twitter