Uitnodiging | Ledenvergadering TOP | 8 november 2018

Na een warm en hopelijk succesvol seizoen, nodigen we u graag uit voor de Algemene Ledenvergadering. Zoals altijd, bespreken we graag met u wat er in dit jaar met de vereniging gebeurd is. We kunnen zeggen dat het op veel vlakken best goed gaat, en tegelijkertijd komt er van alles op ons af. We moeten meer dan ooit omgaan met veranderingen. “We zijn blij dat het gelukt is: Paul Smit is op dit moment de meest gevraagde spreker van Nederland!” Dat is ook de reden, dat we een speciaal iemand hebben uitgenodigd voor deze avond! Een filosoof & cabaretier die ons als geen ander inzicht kan geven in hoe je als mens omgaat met al die veranderingen die in het dagelijks leven op je afkomen. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de veranderingen waarmee ondernemend Texel te maken heeft en krijgt. In de sessie “anders kijken” zoomen we uit en kijken we vanuit nieuwe inzichten met een frisse blik naar onszelf, onze klanten en naar onze omgeving.

In het formele gedeelte kijken we naar de jaarcijfers van 2017 en laten we de ontwikkelingen van 2018 in de belangrijkste belangendossiers zien. Uiteraard kunt u vragen stellen en ons laten weten wat u belangrijk vind in de ontwikkeling van TOP.
We sluiten af met een borrel, hopen op goede discussies, mooie verhalen en een gezellig samenzijn!
Bent u erbij? We rekenen van harte op uw aanwezigheid en inbreng.

Datum:

Donderdag 8 november 2018
Plaats:
De Kiekendief; vakantiepark De Krim
Tijd:
20.00 uur - 21.30 pauze 21.45 - 22.30 uur

Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar! Aanmelden:
Dat kan via secretariaat@top-texel.nl of 06-53245253. Graag op tijd doen, want in verband met de unieke spreker verwachten we drukte!

Ondernemer uitgelicht

Twitter