TOP zet in op doorgaan ledenvergadering

Beste leden, Op 18 november as. staat de Algemene Ledenvergadering van TOP gepland. Deze is gepland als ‘fysieke’ vergadering en het idee was om een korte vergadering te houden en de focus te leggen op een gezellig samenzijn. Dat kon vorig jaar immers niet en toen moesten we allemaal achter de camera borrelen. Niet leuk, maar destijds onvermijdelijk!

Nu liggen de zaken anders, maar het kan heel goed zijn dat er nog beperkingen aankomen die het houden van deze vergadering verhinderen. We hebben overleg gevoerd en kunnen op dit moment eigenlijk alleen maar het volgende besluiten:

We laten de vergadering doorgaan op 18 november as., tenzij dit echt niet meer verantwoord is. Momenteel zijn er beperkingen, maar tegelijkertijd kan iedereen ook nog gewoon naar het theater, de film of de horeca. Het organiseren van een digitale vergadering (zoals vorig jaar) is op deze korte termijn niet mogelijk. Als er meer beperkingen komen, verzetten we de vergadering naar het eerst mogelijke moment in het voorjaar. We houden jullie natuurlijk van deze besluitvorming op de hoogte.

Bestuursvernieuwing

De vergadering zelf staat in het teken van de bestuursvernieuwing! De meeste van de huidige bestuursleden zwaaien na drie termijnen van drie jaar af en worden opgevolgd door een hele nieuwe bestuursformatie die we graag aan jullie voorstellen! Daarnaast hebben we de vertegenwoordigers van het Regionaal Platform Arbeidsmarkt Noord Holland bereid gevonden om te vertellen over de ‘creatieve oplossingen’ die er mogelijk zijn om personeel te kunnen vinden!

We hopen natuurlijk dat we de Algemene Ledenvergadering door kunnen laten gaan, maar op dit moment is niets zeker. Houd de datum vast en lees de berichten in de nieuwsbrief van TOP!

Datum: Donderdag 18 november
Tijd: 20.00 uur
Plaats: Evenementenhal De Krim

Let op: Een QR-code of negatief testbewijs is nodig voor toegang tot de Evenementenhal!

De vergaderstukken kunt u inzien via deze link https://www.top-texel.nl/alv-2021. Om in te loggen heeft u een wachtwoord nodig. Deze volgt in een aparte mail na de nieuwbsrief die op dinsdag 9 november is verstuurd. Inloggen kan ook via de 'Mijn Top-button' op de website. De daarvoor te nemen stappen vindt u in dezelfde mail.

Ondernemer uitgelicht

Twitter