TOP-avond met diner

Het belooft een smaak- en spraakmakende avond te worden, op donderdag 10 december. Dankzij de fantastische verhalen van ondernemers en beleidsmakers waarmee u op uw eigen werkvloer direct aan de slag kunt.

JoschaSchootsHet eerste thema van de avond is Onze Smaakmakers. Een project dat werkgevers verbindt met mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Bijvoorbeeld omdat ze een beperking hebben of een hoge stressgevoeligheid.

Joscha Schoots, van het Texelse ambachtenbedrijf en landgoed De Bonte Belevenis, vertaalt het beleid naar een persoonlijk praktijkverhaal. Hij ontvangt jaarlijks duizenden toeristen op zijn terrein, brouwt bier, stookt whisky, bakt brood, maakt papier en kaarsen. Van de 45 personeelsleden heeft hij 16 Smaakmakers in dienst. Joscha vertelt hoe zij in alle rust hun werk verzetten en zorgen voor leven in de brouwerij. ‘Het is écht werk, géén dagbesteding!’ Ook zijn er beleidsmakers aanwezig om de achterliggende regelgeving aan u uit te leggen.

 

FlorisVennemanVeertien was Floris Venneman, toen hij startte met ondernemen. Inmiddels helpt hij bedrijven met hun online strategie, ontwikkelt hij businessmodellen voor ondernemingen die opnieuw richting willen geven aan hun bedrijf en adviseert hij starters. Floris houdt ervan om anderen te inspireren met praktijkverhalen uit eigen werk.

De ondernemer vertelt bijvoorbeeld hoe hij vorig jaar een woonwinkel overnam en ervaart hoe een team van 29- tot 72-jarigen effectief samenwerkt. Met dit verhaal maakt hij enthousiast reclame voor de campagne Open voor 50 Plus, een platform van MKB Nederland en UWV dat werkgevers wil af helpen van de koudwatervrees om mensen van 50 jaar en ouder in dienst te nemen.

 


 

Wanneer? Donderdag 10 december 2015
Waar? Visrestaurant 't Pakhuus in Oudeschild.
Hoe laat? Inloop 17.45 uur met hapje en drankje | 18 uur Joscha Schoots en Onze Smaakmakers | 19.00 uur diner | 19.30 uur Floris Venneman en Open voor 50 Plus.

Exclusief voor TOP-leden, uw bijdrage: € 0,00


 

Openvoor50plus

 

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter