Top Nieuwsbus komt er weer aan

Hij komt er weer aan: de TOP Nieuwsbus, de rondrit over Texel waarbij de deelnemers een unieke kans hebben om zichzelf en hun bedrijf te presenteren. Deze spectaculaire dag, waarbij het nuttige en het gezellige gecombineerd wordt, staat dit jaar gepland op donderdagmiddag 29 september. 

Voor vele leden is het uitje al bekend, voor zij die nog nooit zijn mee geweest een aanrader. Meldt u hier aan voor 20 september. De reis met de TOP Nieuwsbus is voor alle leden en nieuwe leden van TOP. In de bus kunnen TOP (bestuurs)leden, raadsleden, organisaties en initiatieven zich in 5-10 minuten presenteren aan of actueel nieuws delen met de aanwezige passagiers. De bus vertrekt om 14.00 uur uit Den Burg en TOP besluit de rondrit met een borrel van 17.00 tot 19.00 uur. De Nieuwsbus biedt plaats aan maximaal vijftig leden. Wie er zeker van wil zijn dat hij deze unieke mogelijkheid niet mist, moet zich dan ook zo spoedig mogelijk aanmelden. Vol = vol. 

Succes in 2015

De deelnemers van vorig jaar zullen met veel plezier terugdenken aan de dag met de TOP Nieuwsbus. Zo werden uitstapjes met de Lopifiets van SnelStart gemaakt en kregen de TOP-leden een kijkje achter de schermen bij onder meer Hotel Texel, IJsboerderij Labora, Landal Sluftervallei en Hippo Hoeve Texel. De rondrit wordt georganiseerd door de TOP sectie Zakelijke Dienstverlening. Zij zijn druk bezig met het programma, hoe dat er precies uit gaat zien blijft nog even een verrassing.

Nog geen lid

Ondernemers die nog geen lid zijn maar wel graag mee willen, kunnen zich aanmelden als lid van TOP per 1 januari 2017. Ze kunnen dan bovendien gebruikmaken van een korting van 50 procent korting op het lidmaatschap in het eerste jaar, als ze tenminste twee jaar lid blijven. Let op: dit geldt niet voor Logiesverstrekkers! Het aanmeldingsformulier, voordelen van het TOP lidmaatschap en overige informatie vindt u hier. Het aanmelden voor deelname kan via secretariaat@top-texel.nl. Wilt u een korte presentatie geven in de bus, geef u dan op via Ronald Biesboer, ronald@ziltezaken.nl.

Ondernemer uitgelicht

Twitter