TOP Nieuwsbus 2014

Op dinsdagmiddag 23 september laat TOP een Nieuwsbus rijden voor alle leden en nieuwe leden van TOP. Tijdens de rondrit over Texel krijgen deelnemers de kans om zichzelf of hun bedrijf te presenteren. Nog geen lid? Dan is dit het moment om u aan te melden!

 

In de bus kunnen TOP (bestuurs)leden, raadsleden, organisaties en initiatieven zich in 5-10 minuten presenteren aan of actueel nieuws delen met de aanwezige passagiers. De bus vertrekt om 14.30 uur uit Den Burg en TOP besluit de rondrit met een borrel van 17.00 tot 19.00 uur. De Nieuwsbus biedt plaats aan maximaal 50 belangstellenden, dus geef u op tijd op.

Ondernemers die nog geen lid zijn maar wel graag mee willen, kunnen zich aanmelden als lid van TOP per 1 januari 2015. Ze kunnen dan bovendien gebruikmaken van een korting van 50% korting op het lidmaatschap in het eerste jaar, als ze tenminste twee jaar lid blijven. Let op: dit geldt niet voor Logiesverstrekkers! Het aanmeldingsformulier, voordelen van het TOP lidmaatschap en overige informatie vindt u op deze website.

De rondrit wordt georganiseerd door de TOP sectie Zakelijke Dienstverlening. Het sectiebestuur behoudt zich het recht voor om het programma in te delen en aan te passen.

Ondernemer uitgelicht

Twitter