TexelPoints

Donderdag 17 april was er een informatiebijeenkomst over TexelPoints. Dit loyaliteitssysteem om klanten te belonen voor loyaliteit en relevante informatie te delen is bedoeld voor zowel toeristen als Texelaars.

In mei volgt er een nieuwe informatiebijeenkomst. Texelpoints komt deze zomer beschikbaar voor alle ondernemers op Texel. Het is de bedoeling gasten en Texelse klanten een compleet aanbod van de bedrijven en organisaties op Texel aan te bieden. Daarom worden alle bedrijven op het eiland opgenomen in het TexelPoints systeem. Door lid te worden van de coöperatie Texel Loyaal krijgen ondernemers beschikking over meer functionaliteiten. Deelnemende bedrijven worden beter zichtbaar in het systeem en krijgen de mogelijkheid  om aanbiedingen te plaatsen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TexelPoints, een loyaliteitssysteem om uw klanten te belonen voor loyaliteit, relevante informatie te delen en het bevordert behoud en toename van de omzet op Texel:

Met TexelPoints kunt u waardering naar uw gasten uiten
Met TexelPoints laat u collega's op Texel profiteren van uw klanten en vice versa
Met TexelPoints geeft u in plaats van korting een incentive/beloning
TexelPoints ontvangen van bedrijf A zijn te gebruiken voor aankopen bij bedrijf B
TexelPoints speelt in op de behoefte van zowel uw klanten als uw bedrijf

Het loyaliteitssysteem TexelPoints biedt nieuwe digitale mogelijkheden voor u als ondernemer en voor Texel als geheel. Het komt deze zomer beschikbaar voor alle ondernemers op Texel: van groot tot klein.

TexelPoints - want samen staan we sterker

Toerist en Texelaar op persoonlijk niveau de meerwaarde van Texel laten ervaren. Dat was de wens van de initiatiefnemers van TexelPoints, die twee jaar geleden besloten de handen ineen te slaan. Om dit gezamenlijke doel te bewerkstelligen, werkten zij aan de realisatie van het aankomend informatie- en loyaliteitssysteem. Gedurende de afgelopen maanden zijn in samenwerking met achttien Texelse ondernemers tijdens de opstartfase uitgangspunten bepaald, die als basis zijn gebruikt voor de ontwikkeling van het te lanceren TexelPoints systeem. Het resultaat: een nieuw en uniek systeem, binnenkort beschikbaar voor iedereen op Texel: gast en bewoner.

Presentatie en demonstratie

Speciaal voor de Texelse ondernemers en geïnteresseerden wordt op donderdag 17 april voor het eerst het nieuwe TexelPoints-systeem getoond. De aanwezigen zullen uitgebreid worden geïnformeerd over de mogelijkheden van het loyaliteitssysteem, dat inspeelt op de behoeften van toerist en Texelaar. Tevens zal de wijze waarop de TexelPoints (punten) via de coöperatie Texel Loyaal beschikbaar komen, aan de orde komen. Het gebruik vanaf de smartphone zal hierbij worden gedemonstreerd. Herkenbare voorbeelden, die zijn aangedragen door Texelse ondernemers in de voorbereidende fase, zullen de meerwaarde van het systeem snel duidelijk maken. Naar verwachting zullen de aanwezige ondernemers deze direct kunnen vertalen naar ‘TexelPoints-toepassingen’ voor de eigen situatie.

Voor iedereen

Texel Loyaal wil gasten en klanten een compleet aanbod van de bedrijven en organisaties op Texel aanbieden. Daarom worden alle bedrijven op het eiland opgenomen in het TexelPoints systeem. Door lid te worden van de coöperatie, krijgen ondernemers beschikking over meer functionaliteiten. Deelnemende bedrijven worden beter zichtbaar in het systeem en krijgen de mogelijkheid  om aanbiedingen te plaatsen, wat direct een voordeel zal opleveren.
Voor de realisatie van TexelPoints wordt gebruik gemaakt van een systeem dat is gebaseerd op het gebruik van mobiele telefoon, website en internet-infrastructuur. TexelPoints worden uitgegeven via de onlangs opgerichte Coöperatie Texel Loyaal, waarvan iedere Texelse ondernemer en organisatie, groot of klein, lid kan worden.

Opstartfase

Een eerste groep Texelse ondernemers, actief in uiteenlopende sectoren en verspreid over geheel Texel, is reeds betrokken geweest bij de opstart van dit project. Gezamenlijk hebben zij de oprichting van de coöperatie Texel Loyaal, waarmee het TexelPoints-systeem op Texel kan worden geïntroduceerd, mogelijk gemaakt.

De Texelse bedrijven die meewerken in de opstartfase zijn:

Bakkerij Timmer
De Krim/Texel Campings
De Twaalf Balcken
De Vrije Vogel
Fietsen op Texel (Van der Linde Verhuur)
Hotel De Pelikaan / Catering
IJsboerderij Labora
Keukencentrum Texel
Landgoed De Bonte Belevenis
Lifestyle Store Mantje
Orangerie Vogelhuis
Strandpaviljoen Paal 17  
TBO
Teambuilding Texel
Texelse Visspecialist / De Oude Vismarkt
Voordeelland/EP: Voordeelland
Wijnhuis Oosterend
Zilte Zaken

Ondernemer uitgelicht

Twitter