Texelhopper

Texelhopper is een mix van vaste buslijnen én de inzet van kleinere busjes die reizigers van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat over het hele eiland van A naar B brengen. Met meer dan 150 opstapplaatsen op het eiland neemt de bereikbaarheid flink toe. Dat maakt ook veel ondernemers op het eiland beter bereikbaar!

Via deze link kunt u de presentatie downloaden die gehouden is tijdens de informatiebijeenkomsten in oktober. Hierin wordt uitgelegd wat de Texelhopper is en hoe het werkt. Een overzicht van de meest gestelde vragen kunt u vinden op de website, evenals het overzicht van alle opstapplaatsen.

Middelen om uw gasten te informeren over de Texelhopper

Op www.texelhopper.nl/downloads/ vindt u diverse middelen die u kunt gebruiken in de communicatie met uw klanten zoals: standaard webteksten, banners, logo’s en een flyer over de Texelhopper die u uw klanten voor aankomst op Texel kunt toesturen. Texel Souvenirs (Jaap de Wijk) zal eind november ook een uitgebreidere informatiefolder op heel Texel verspreiden. Geen folders ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@texelhopper.nl en de folders worden bij u bezorgd. Heeft u specifieke wensen voor promotiemateriaal dan horen wij dat graag!

Wederverkoper worden van Texelhopper tickets

Uiteraard kunt u uw klanten tickets voor Texelhopper verkopen. De tickets zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in Den Burg tegen het vaste tarief van €3,- per stuk. U heeft daarbij de keuze uit twee manieren van betaling: 1. U neemt tickets af en krijgt daarvoor een factuur toegestuurd. De tickets zijn geldig gedurende de gehele pilot (van december 2014 tot najaar 2016). Niet verkochte tickets kunnen op ieder moment weer ingeleverd worden bij de klantenservice. 2. U neemt de tickets in consignatie (bij een minimale afname van 100 tickets). In dit geval vindt verrekening van tickets achteraf plaats, bijvoorbeeld op het moment dat u opnieuw tickets afneemt. De klantenservice is vanaf 1 december zeven dagen in de week geopend van 9.00 tot 17.00 uur en is gevestigd aan de Reijer Keijserstraat 12, Den Burg. Vanaf 14 december a.s. is de klantenservice ook ’s avonds geopend.

Acties voor bewoners en bezoekers

In 2015 introduceren we (probeer)acties voor bewoners en bezoekers van Texel. Deze acties zullen we samen met ondernemers op het eiland opzetten. Vindt u het leuk om hierover mee te denken? Dan bent u van harte welkom! Heeft u naar aanleiding van deze mail vragen over- of ideeën voor de Texelhopper?
Dan kunt u mailen naar info@texelhopper.nl. 53 Graden Noord en Flowresulting (Marketing & Communicatie Texelhopper)  

Ondernemer uitgelicht

Twitter