Texel 42 keer te zien in Sterspotje

VVV Texel gaat het eiland promoten via tv-reclame. Vanaf 15 september is Texel te zien in Sterspotjes rondom goed bekeken programma’s als het Achtuurjournaal en Nieuwsuur. Het prachtige Texelse landschap is in beeld, begeleid door vrolijke muziek. Een stem moedigt aan: ‘Bekijk het volledige culturele aanbod van Texel en meer op Jebenterzo.nl’.

 

VVV Texel kreeg van de Ster de mogelijkheid om Texel te promoten binnen het blok Ster & Cultuur. Een prachtige kans voor Texel, die met beide handen werd aangegrepen. Wouter de Waal, VVV-directeur: ‘We bereiken met de spots precies het brede publiek dat we graag in het najaar op Texel zien. Daarnaast biedt Ster & Cultuur aan organisaties met een culturele boodschap de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren. Kortom: een ideale samenwerking.’
De twee verschillende tv-spotjes worden uitgezonden op NPO 1, 2 en 3 (vroeger Nederland 1,2 en 3) en ook op Uitzending Gemist. In september zijn 27 spots te zien en in oktober 15. De spots zijn onderdeel van de Najaarscampagne van VVV Texel.

Ondernemer uitgelicht

Twitter