Tips en successtrategieën voor winkeliers

Carin Frijters AfbeeldingRetailadviseur Carin Frijters op 6 oktober op Texel
Tips en successtrategieën voor winkeliers

Wat willen consumenten zien, horen, ruiken en voelen als ze een winkel binnenlopen? Waarom blijven ze in de ene winkel langer dan in de andere? Wat maakt dat iemand uiteindelijk koopt? Retailadviseur Carin Frijters deelt op 6 oktober haar tips en successtrategieën met Texelse ondernemers.

Carin Frijters is niet alleen retailadviseur, ze schreef ook een hoopvol boek met een heldere boodschap: er zijn kansen genoeg voor retailers om ervoor te zorgen dat consumenten een voorkeur voor jouw winkel ontwikkelen en de portemonnee trekken.

U als winkelier of anders geïnteresseerde bent door TOP van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar haar inspirerende verhaal over bewust en onbewust koopgedrag en zintuiglijke waarneming.

“Carin deelt strategieën die enige voorbereiding en investering vragen en komt met snelle handige tips op het gebied van kleur, geur en geluid. Stuk voor stuks tips waarmee de lezer snel aan de slag kan gaan en die een minimale investering vragen”, aldus iemand die eerder een lezing van haar bijwoonde.

Een onmisbare avond voor iedereen met een winkel en/of passie voor retailen, die graag luistert naar de kansen die er in het verschiet liggen.

Locatie? Cinema Texel
Wanneer? Dinsdag 6 oktober
Hoe laat? Inloop om 19.30 uur, start om 20 uur
Moet ik lid zijn van TOP? NEE
Entree: gratis

Aanmelding: verplicht, via clarajonker@top-texel.nl

Ondernemer uitgelicht

Twitter