Sinterklaas is in aantocht

Beste ondernemer,

Het is alweer bijna december…dus… Sinterklaas zal alweer bijna beginnen aan zijn zeereis om ons land binnenkort te verblijden met zijn komst. 

Wellicht heeft u inmiddels vernomen dat Robin van Sambeek en ik, Jacobine Mantje, dit jaar de organisatie van de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten hebben overgenomen van Lottie lugtmeijer, Lotte van de Belt en Erica Waaijer. Dat doen wij onder de vlag van de dorpscommissie van Den Burg.We hebben er veel zin in om er zaterdag 19 november a.s. weer een prachtig mooi kinderfeest van te maken. Van de vele discussies omtrent de Pieten trekken wij ons niets aan! Voor ons zal de focus liggen op een mooi feest voor de kinderen zoals het altijd al geweest is. Omstreeks 12.30 uur kunnen wij de stoomboot in de haven van Oudeschild verwachten. Muziek, chocolade melk , vlaggetjes en natuurlijk veel pepernoten , kortom: alle ingrediënten voor een fantastische Sinterklaassfeer.

Omstreeks 14.00 uur zal de Sint z’n opwachting maken in Den Burg met een rondgang door het centrum op z’n schimmel en ook weer begeleid door het fanfare korps. Aan het einde van de rondgang zullen de Sint en z’n Pieten deze keer gebruik maken van de splinternieuwe muzieknis in het park. Vandaar uit volgt nog een gezellig uurtje voor alle kinderen, ouders, opa’s oma’s en andere belangstellenden. We verwachten veel mensen, ook toeristen, zowel in Oudeschild als in Den Burg.

Echter, om er een mooie dag van te maken hebben we financiële middelen nodig! U zult ook begrijpen dat we dit feest zonder helpende hand van diverse mensen, organisaties en bedrijven, niet kunnen realiseren. Denk aan stichting Sint/Piet, KNRM, verkeersregelaars, scouting etc. Velen komen ons daarin financieel tegemoet maar toch lopen de kosten snel op.

Wij hopen dan ook dat u als ondernemer dit mooie kinderfeest een heel warm hart toedraagt en ons wilt helpen middels een financiele bijdrage. Een bijdrage kunt u storten op : IBAN NL 29 RABO 0145051781 t.n.v. Dorpscommissie Den Burg o.v.v. intocht Sinterklaas 2016. We zijn erg blij met elk tientje! We willen u daar alvast hartelijk voor danken en hopen ook u te zien op 19 november bij de intocht!

Met vriendelijke groeten,

Robin van Sambeek en Jacobine Mantje

Ondernemer uitgelicht

Twitter