Save the date! Ledenvergadering aanstaande!

De fysieke Algemene Ledenvergadering van TOP? Herinnert u dat zich nog? Eindelijk is het weer zo ver en wel op woensdagavond 6 april om 20:00 uur in de Evenementenhal Texel op De Krim. Nog belangrijker dan de vergadering is het feit dat dit moment eindelijk een moment van weerzien is met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Deze avond wil je als ondernemer niet missen. Inloop vanaf 19:30 uur.

"De meeste zaken zijn al aan de leden gecommuniceerd middels de nieuwsbrief, de website en de Texelse Courant, dus daar kunnen we in sneltreinvaart doorheen. Verder hebben we sprekers als Ben Tap (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord), Bart Götte (UvA-hoofddocent Toekomststrategie en business strateeg) en Jacco Mokveld van De Bolder en initiatiefnemer van het HR Netwerk Texel", vertelt TOP-manager Michel Gregoire.

Hij kijkt vooral uit naar het samenzijn. "We stellen de nieuwe bestuursleden voor en nemen afscheid van de vertrokken bestuursleden. Daarna is het fijn om eindelijk weer bij te kunnen kletsen zonder allemaal coronabeperkingen. Ik hoop dat er veel leden komen. De vergadering is alleen fysiek en wordt niet ook digitaal aangeboden. Een extra motivatie om aanwezig te zijn."

Opgeven?

 Dat mag, maar is niet nodig. Michel vertelt geeft een kijkje achter de schermen van de ledenvergadering: "De stelregel is aanmeldingen - afmeldingen = opkomst. Dit klopt bijna altijd. Natuurlijk is het feit als mensen zich even opgeven. Dat kan via secretariaat@top-texel.nl."  

Agenda

19:30 Ontvangst
20:00 Opening
Mededelingen en ingekomen stukken
Goedkeuring notulen ALV 2020
Formele besluitvorming onderwerpen ALV 2021
Rondvraag over de formele agendapunten
Bestuurlijke vernieuwing

Interactieve sessie over mogelijkheden om
personeel te werven. Tips, oplossingen en
denkwerk o.l.v. Jacco Mokveld; Directeur
De Bolder, Ben Tap: Directeur Regionaal Platform
Arbeidsmarkt NHN en Bart Gotte: business futurist (UvA).

21.40      Gezamenlijke borrel en hapjes
               Afsluiting

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter