SAIL 2013

 

Van donderdag 20 tot zondag 23 juni vind dit jaar het evenement SAIL Den Helder 2013 plaats.

In de gouden eeuw maakten de schepen van de VOC gebruik van de Rede van Texel, als uitvalsbasis voor hun lange reizen.Het is dan ook geen toeval dat Sail Den Helder de samenwerking heeft gezocht met het eiland Texel!

 

Door die samenwerking zal tijdens SAIL 2013 in Oudeschild het evenement “ DE REDE VAN TEXEL LIVE”  plaatsvinden. Dit evenement staat in het teken van de VOC historie en op dit moment kan al bekend worden gemaakt dat de volgende programma onderdelen plaats zullen vinden in de haven van Oudeschild en op de Texelse Rede:

•    19 juni             Cantate vliegende hollander (koor en orkest)

•    20 juni             Tall Ships op Rede van Texel

•                           Euronext Gongslag vanaf de dijk (opening Beurs A’dam)

•                           Optreden bandoneonspeler Carel Kraaijenhof

•    21 juni             ‘Rede van Texel’ door A’damse Burgemeester Van der Laan

•                           Met aansluitend een ondernemersborrel voor TOP leden (mede mogelijk gemaakt door NBC Eelman & Partners)

Het zwaartepunt van de activiteiten zal natuurlijk in Oudeschild liggen, maar zeker is dat zich voor alle Texelse logiesverstrekkers en de ondernemers in andere sectoren kansen zullen voordoen om dit evenement commercieel mee vorm te geven en te benutten! Een deel van de werkgroep die dit evenement organiseert, ontwikkelt op dit moment bijvoorbeeld plannen voor een braderie en horecamogelijkheden.

De publiciteit rondom dit evenement is uniek voor Texel en U als ondernemer!

Uiteraard moet de invulling van dit evenement nog verder vorm krijgen. Hierbij maken we graag gebruik van uw ideeen en inbreng. Wilt u ideeen en eventuele initiatieven mailen naar secretariaat@top-texel.nl? Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Michel Gregoire (michelgregoire@top-texel.nl)

Over de invulling van het programma, de wensen en mogelijkheden houden we u de komende tijd op de hoogte.

Ondernemer uitgelicht

Twitter