Recreatievakbeurs Hardenberg

Begin november is de recreatievakbeurs in Hardenberg. Het programma ziet er veelbelovend uit. Zo wordt op 5 november op het congres "Secondlife voor de bungalowmarkt" dit jaar het Habitat principe geïntroduceerd (zorgconcepten).

Ook krijgen bezoekers inzicht in de investeerders die het Hof van Saksen weer op de kaart zetten met gedurfde investeringsplannen en een blik op de toekomst met de presentatie van een uniek concept in grootschalige verblijfs (-groeps) accommodatie in de vorm van een resort. De bungalowmarkt is één van de weinige producten in de verblijfsrecreatie die crisisbestendig is gebleken en jaarlijks een groei laat zien. Maar klopt dat beeld wel als je wat dieper inzoomt met wat er allemaal werkelijk speelt binnen de bungalowbranche? Of volg de introductiecursus Innovatie in marketing op 6 november en wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen in marketing, promotie en reclame. Doel: een vernieuwde aanpak met hogere bezetting en meer bezoekers. Vaste prijslijsten zullen verdwijnen en traditionele spelers zoals ANWB, Ardoer, Alan Rogers, ACSI en VVV Nederland zullen zich moeten aanpassen om te overleven. Wat is de toenemende rol van nieuwe spelers op de markt als Groupon, Vakantieveilingen.nl, Cheap, Socialdeal en noem maar op?

Bent u verhinderd op 4, 5 en 6 november? Niet getreurd, er komen nog twee recreatievakbeurzen aan:

Recreatie Vakbeurs en Horeca & Food Inspiratie Gorinchem vindt plaats op 17, 18 en 19 november. In samenspraak met exposanten en betrokken partijen is er vanwege facilitaire redenen besloten de vakbeurzen een week te vervroegen. De unieke combinatie van deze twee vakbeurzen, die de gehele vrijetijdsindustrie omvat, past hiermee uitstekend in de beursagenda binnen de branche. Recreatie Vakbeurs Venray vindt komende editie plaats in december 2014 in plaats van februari 2014. De exacte datum is 9, 10 en 11 december 2014. Deze vakbeurs heeft de afgelopen twee edities een behoorlijke groei doorgemaakt. Toch kwamen er signalen vanuit de markt om de beurs te verplaatsen naar het najaar. In het voorjaar is de operationele periode alweer begonnen terwijl in het najaar de aankoopbeslissingen genomen worden.

Zie ook onze agenda.

Ondernemer uitgelicht

Twitter