Pitch & Info avond 3 februari

NBC Eelman houdt op maandag 3 februari aanstaande de tweede Pitch en Info avond. De directie zal de avond openen en vervolgens zal Esther Krijnen, van InnoFundNL, spreken over de kansen in subsidieland (zowel landelijke als lokale mogelijkheden). Daarna zal Marjon Hoogerheide de aanwezigen informeren over aandachtsgebieden met betrekking tot huwelijkse voorwaarden, testamenten en de volmacht. NB: Voorafgaand aan de avond kunnen vragen al worden voorgelegd via communicatie@nbceelman.nl

De bedoeling van deze Pitch en Info avonden is om een informele open sfeer te creëren om met elkaar van gedachten te wisselen en met elkaar te sparren. Samenwerken en verbinden is het motto! NBC Eelman biedt dan ook de mogelijkheid aan ondernemers om hun bedrijf (of idee) te pitchen. Ieder bedrijf of idee krijgt (bij aanmelding vooraf) de gelegenheid in maximaal 3 minuten zijn of haar bedrijf (of idee) te presenteren/introduceren bij een groep ondernemers met diverse achtergronden.

U kunt zich aanmelden of meer informatie opvragen via communicatie@nbceelman.nl. Maandag 3 februari staat bovendien het maandelijkse (gratis) inloopspreekuur in het teken van starters en ZZP'ers. Zij kunnen op 3 februari tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen om geheel vrijblijvend vragen te stellen.

Ondernemer uitgelicht

Twitter