Ondernemersborrel

U I T N O D I G I N G

Ondernemersbijeenkomst met hapje en drankje in Kaap Skil te Oudeschild op vrijdag 21 juni 2013 vanaf 16.00 uur

Het is u vast niet ontgaan dat het evenement ‘Rede van Texel Live’ van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni 2013 in Oudeschild plaatsvindt. Dit evenement is gerelateerd aan de grote Sail 2013 manifestatie in Den Helder.

TOP is met een groot aantal zeer initiatiefrijke ondernemers nauw betrokken bij de organisatie.

Er zijn veel activiteiten die week, waaronder rondvaarten langs de historische zeilschepen  en een braderie. Op vrijdagmiddag om 15.00 uur wordt in het Zeemanskerkje de ‘Rede van Texel’ uitgesproken door burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam. Waar deze rede over gaat, is nog een geheim, maar vast staat dat de heer Van der Laan een mooie boodschap heeft voor Texel. Omdat het Zeemanskerkje niet zo groot is, is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. TOP heeft er 20, dus reageer snel indien u hier heen wilt.

Aansluitend hierop wordt om 16.00 uur een ‘ondernemersbijeenkomst in Kaap Skil  georganiseerd met als sponsor NBC Eelman en Partners. Hier kunnen ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten wisselen over de ontwikkelingen op het eiland en binnen onze vereniging.

U bent van harte welkom!

 

   

 

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter