Ondernemers in gesprek met burgemeester

Op dit moment hebben veel Texelse ondernemers grote zorgen. Velen hebben op dit moment vrijwel geen inkomsten, terwijl vaste lasten en de zorg voor personeel wel doorgaan. De Gemeente is zich bewust van die grote zorgen en de vragen die leven bij veel ondernemers. Dat is de reden dat onze burgemeester graag in gesprek gaat met ondernemers. TOP en KHN, Afdeling Texel willen dat graag ondersteunen.

De komende weken organiseren de Gemeente, TOP en KHN daarom een reeks van digitale bijeenkomsten, waarbij Burgemeester Michiel Uitdehaag telkens met een groep van maximaal 10 ondernemers in gesprek gaat, een luisterend oor heeft voor zorgen en problemen en gezamenlijk ook gekeken kan worden of er oplossingen voor problemen bedacht kunnen worden.

Net zoals Gemeente en ondernemersgeledingen aan het begin van de coronacrisis de handen ineen sloegen om een veiligheidsplan maakten en tot uitvoering brachten, is het nu de tijd om gezamenlijk te kijken welke dingen bedacht kunnen worden om alle economische activiteit veilig en verantwoord – en natuurlijk binnen de regels, weer op te schalen. De gemeente heeft geen kant-en-klare oplossingen, maar om de woorden van Michiel Uitdehaag te gebruiken, wil wel met de ondernemers kijken wat er extra nodig is en zich daar zo sterk mogelijk voor maken.

We geven de digitale bijeenkomsten een open structuur; er is dus geen agenda. Wel kun je een idee of probleem dat je wilt bespreken van tevoren kenbaar maken, zodat er iets kan worden voorbereid. Laat dat weten via secretariaat@top-texel.nl

De eerste reeks van digitale bijeenkomsten met de Burgemeester vinden plaats op:

18 februari om 16.00 uur

18 februari om 19.30 uur

25 februari om 16.00 uur

25 februari om 19.30 uur

 

Wil je in gesprek met de burgemeester en collega-ondernemers? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor een van de digitale bijeenkomsten via secretariaat@top-texel.nl. De gesprekken vinden digitaal plaats via Starleaf (wordt ook voor raadsvergaderingen gebruikt). Als je je hebt opgegeven voor een van de bijeenkomsten, ontvang je per mail een vergaderlink. Als er geen plaats meer is, ontvang je van ons aanvullende data!

Ondernemer uitgelicht

Twitter