Omnyacc Accountants & Belastingadviseurs opent Credion kantoren

Omnyacc federatie met 7 vestigingen en 220 medewerkers opent in Zwaagdijk en op Texel specialistische MKB financieringscentra als partner van Credion.
Maarten-Jeroen den Boer: 'Nu de economie weer tekenen van herstel laat zien, merken wij dat de vraag naar hybride financieringsoplossingen snel toeneemt. Reden voor ons om nu een Credion kantoor te openen zodat wij onze klanten van financieringsoplossingen kunnen voorzien.'

 

Credion is voor Omnyacc Accountants & Belastingadviseurs een interessante partner, omdat zij als associatie een aanbod heeft van meer dan 30 bronnen van geld; van crowdfunding, algemene banken tot equity, volledige automatisering en marketingondersteuning. Daarnaast zie je dat zich rondom Credion een landelijk netwerk ontwikkelt van middelgrote accountantskantoren. 'Dit is voor Omnyacc ook een pluspunt omdat binnen deze groep ook kennis en netwerk met elkaar wordt gedeeld', aldus Den Boer.

Credion

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”. Wilt u meer weten over de opening van de nieuwe CREDION vestiging op Texel, dan kunt u contact opnemen met Maarten-Jeroen den Boer via 0222 31 54 44.
Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, 0513 65 68 77.

Ondernemer uitgelicht

Twitter