TOP Nieuwsbus

iedereen in de bus Dennis

De roadshow van de TOP Nieuwsbus

Een dertigtal ondernemers en de zon waren erbij, tijdens de TOP Nieuwsbusdag op 22 september, die ons het hele eiland over leidde. Of u wat gemist heeft? Ja. U heeft veel gemist. Hieronder een foto-impressie, die voor zich spreekt. Met dank aan Dennis Eelman (Makelaardij Eelman) en Marlon Bruin (Bruin Design).

 [widgetkit id=25]

Een uitgebreide rit (of moeten we zeggen wandeling…?) met de elektrische loopfiets Lopifit. Een gastvrij welkom bij Landal Sluftervallei. Een verhaal over het runnen van een stal vol Arabische volbloeden en de factor geluk van pensionada Gerard Zoetelief. Presentaties. Van (zakelijk) partners Niek Zuidhoff en Anita Muilwijk, verenigd in Sheepangels (zij zijn vastbesloten zijn om hun elektrische scooters in de top 3 van ‘redenen om naar texel te komen’ te krijgen). Van Credion. En van conceptdenker en art director Edwin Boering. Eten. Drinken. Lachen. Een ijsje bij Chris Roodenburg’s ijsboerderij en melkveebedrijf Labora. Een mooie afsluiting met een rondleiding-met-bubbels, bij de bevlogen en sympathieke ondernemer Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel.

Voor de mensen die zich dit jaar niet opgaven omdat ze vreesden voor een hoog ‘stropdassengehalte’: check de foto’s en tel de dassen.

Welke ondernemer prikkelt uw nieuwsgierigheid en zou u via de TOP Nieuwsbus graag eens bezoeken? Geef het door aan Clara Jonker. De sectie zakelijke dienstverlening gebruikt uw input als inspiratie voor de agenda van volgend jaar.

Ondernemer uitgelicht

Twitter