Nieuwe programmacommissie stelt zich voor

TOP zocht en vond een vijftal leden voor de nieuw samen te stellen programmacommissie. In samenwerking met het bestuur gaat deze commissie onder meer netwerkborrels, interessante meetings, de Week van de ondernemer, de TOP-nieuwsbus en nog veel meer wetenswaardige activiteiten organiseren. Alles gericht om leden duurzaam onderling en met TOP te verbinden. Hierbij stellen onze nieuwe commissieleden zich voor:

Anousjka van EgmondAnousjka

Mijn naam is Anousjka van Egmond, ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam bij Vakantieburo Kobeko in de Koog. Tevens run ik ons Bungalowpark de Wulpenweid aan het Gerritslanderdijkje. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 kinderen ( Menno en Marousha ). Marcel zit veel in het buitenland voor zijn werk en ik regel het hier op Texel zeg maar. Een druk bestaan maar ook erg leuk. Deze winter gaan wij samen weer een duurzaam vakantiehuis bouwen, met hulp van Bouwbedrijf Texel. Wij zijn dus op alle fronten bezig.

Marc MeskersMarc Meskers

Ik ben Marc Meskers (55). In het dagelijks leven directeur Bedrijven bij Rabobank Kop van Noord-Holland. Ik woon in Den Burg, ben getrouwd en vader van 3 zoons. Leuk om onderdeel uit te mogen maken van de programmacommissie van TOP!

Jord KuikenJord Kuiken

Ik ben Jord Kuiken. HTS-Autotechnieker die in de automotive, bij onder andere auto-importeur PON (Audi Seat Skoda, Volkswagen), heeft gewerkt. Verklaart gelijk ook mijn voorliefde voor oldtimers. Ik ben getrouwd met een Texelse, hebben twee dochters en wonen in Den Burg. Sinds we de ‘move' naar Texel hebben gemaakt, medio 2010, ben ik in de lokale energiemarkt werkzaam. Vanaf november 2014 als ondernemer. Als persoon en ondernemer wil ik mijn bedrage leveren aan de verduurzaming van het eiland in de breedste zin van woord. Binnen de werkgroep ’programmacommissie' wil ik me inzetten om activiteiten te organiseren, die ons even uit de waan van dag halen en aanzetten tot nadenken.

Sabien BosmanSabien Bosman

Sinds anderhalf jaar woon -en werkachtig op Texel, daarvoor restaurant gerund in Amsterdam en Haarlem. Het gastvrouwschap geleerd in Frankrijk, Table en Chambre d'hôtes. Nederlands en Kunstgeschiedenis gestudeerd. Nu combineer ik alles en ben ik een 'cultureel' ondernemer en organiseer diners rond een thema, dat kan een boek zijn, een thema, muziek, een jaargetij, een locatie of zomaar een mooi diner met leuke mensen. Verder doe ik ook cateringen in opdracht, feesten, trouwerijen, borrels, lunches. Info@staalcatering.nl.

Judith van der ZeeJudith van der Zee

Mijn naam is Judith van der Zee, 45 jaar en moeder van drie kinderen. Twee studeren er aan de universiteit van Wageningen en de jongste zit in 3 havo van de OSG. Ik woon samen met André op Flora en ben sinds vijf jaar mede-eigenaar van Juttersmuseum Flora. Voor Flora heb ik onder meer bij de Bonte Belevenis en op de vuurtoren gewerkt en veel vrijwilligerswerk gedaan, onder meer in de dorps- en feestcommissie van Oosterend. Mijn werkzaamheden in het museum zijn ijvoorbeeld onderhoud, horeca, de jutterspresentatie en alles wat verder voor handen komt. Mijn hobby's zijn jutten en vooral creatief bezig zijn. Wat in het museum goed van pas komt. Ik vind het een uitdaging om nieuwe dingen te bedenken en te organiseren.

Ronald Biesboer

Ronald Biesboer

De commissie wordt voltooid met bestuurslid Ronald Biesboer, tevens bekend mediabedrijf Zilte Zaken.

Ondernemer uitgelicht

Twitter