Natuurwerkdagen en Gastheerschap

NPduinenDe natuur op Texel is bijzonder en aantrekkelijk door de gevarieerde, bijzondere flora en fauna. TOP vindt het belangrijk dat gasten dat ook kunnen beleven. Dat ze de parels van het Texelse nationaal park, zoals De Slufter, kunnen ontdekken. En dat ze kunnen genieten van foeragerende lepelaars, jagende roofvogels en weelderig bloeiende meidoorns. Daarom maakt Michel Gregoire namens TOP deel uit van het bestuur van het Nationaal Park Duinen van Texel.

Natuurwerkdagen 24 oktober en 7 november

Nu kan de natuur op Texel ook best wat extra handjes gebruiken. Vindt u het leuk om lekker buiten bezig te zijn? Handen uit de mouwen en ondertussen genieten van een mooi stukje natuur? Geef u dan op voor de Texelse Natuurwerkdagen van Nationaal Park Duinen van Texel op 24 oktober en 7 november. Gezamenlijk gaan we aan de slag om bomen die niet in het duingebied thuishoren  te verwijderen. Lekker spitten, zagen, knippen en opruimen. Zo zorgen we ervoor dat de Texelse duinen mooi en aantrekkelijk blijven. ledereen kan meehelpen: jong en oud, groot en klein. Op www.npduinenvantexel.nl vindt u meer informatie.

Symposium Gastheerschap 11 november

Misschien kent u Nationaal Park Duinen van Texel ook wel van de cursussen Gastheerschap. Die organiseert het Park zodat Texelse ondernemers en logiesverstrekkers hun gasten optimaal kunnen informeren over de parels van Texel. Dit jaar is er geen cursus maar een symposium op 11 november. U kunt zich daarvoor aanmelden tot 1 november. Let op: voor Gastheren is het symposium gratis. Bent u nog geen Gastheer, dan kunt u het symposium bijwonen voor € 25,00. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van de cursus als u besluit die in 2016 te gaan volgen. Lees meer

Ondernemer uitgelicht

Twitter