Leisure Ondernemerspanel

Leisure Board breidt Kenniscentrum uit met Leisure Ondernemerspanel

Versterk de sector en geef u op voor deelname aan het Leisure Ondernemerspanel via: www.startvragenlijst.nl/leisureboard. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan een kwartier en u krijgt spoedig een terugkoppeling over de uitkomsten.

De vrijetijdseconomie in de regio Noord-Holland Noord is een van vijf belangrijke economische clusters. Leisure Board is het strategisch platform waarin overheid, ondernemers en onderwijs zich gezamenlijk inzetten om de vrijetijdseconomie in de regio de versterken en innovatie te bevorderen. Meer informatie vindt u op www.leisureboard.nl  

Naast de toeristische positionering van de regio en het creëren van optimale ruimtelijke randvoorwaarden heeft Leisure Board een online kenniscentrum opgezet. Overheden, ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen hiervan gebruik maken. Een belangrijk onderdeel van het kenniscentrum, is het “Leisure Ondernemerspanel.” Deelnemers aan dit panel leveren twee keer per jaar via een online enquête gegevens aan over bezoekers, investeringen en verwachtingen voor de toekomst. In ruil daarvoor krijgen de ondernemers toegang tot gegevens in de database van het kenniscentrum.

Leisure Board nodigt alle ondernemers die actief zijn in de vrijetijdssector in Noord-Holland Noord deel te nemen aan dit panel. De sector wordt niet alleen versterkt door het vergroten van de  kennis, ook biedt het individuele deelnemers voordelen doordat u via het Kenniscentrum steeds op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Versterk de sector en geef u op voor deelname aan het Leisure Ondernemerspanel via: www.startvragenlijst.nl/leisureboard Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan een kwartier en u krijgt spoedig een terugkoppeling over de uitkomsten.

Heeft u vragen over het online Kenniscentrum of het ondernemerspanel dan kunt u contact opnemen met Adriana Stam E. info@leisureboard.nl M. 06-17419102 of  Paul Folgers E. paul.folgers@kvk.nl of M. 06-52071356

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter