Kom samenscholen op Texel

Onder de noemer ‘Samenscholing op Texel’ hebben Artex Kunstenschool, KopGroep bibliotheken Texel, Texelfonds, OSG De Hogeberg, Stichting Texels Museum en Texels Welzijn in de afgelopen maanden de koppen, én hun kennis en kunde, bij elkaar gestoken. 

Samen willen zij, in nauwe samenwerking met anderen, het scholingsaanbod voor volwassenen op Texel meer handen en voeten geven op ons eiland.  Hieronder treft u een eerste cursusaanbod, dit keer in samenwerking met de sectie Toeristische dienstverlening van TOP.

Deutsch: erste Fremdsprache auf Texel!

De taal Duits is niet meer weg te denken op Texel. Steeds meer mensen uit Duitsland bezoeken ons eiland graag en vaak. Hoe prettig is het dan om ook op een eenvoudige maar doeltreffende wijze in winkels en horeca te kunnen communiceren in het Duits? Want ook de toeristische dienstverlening streeft natuurlijk naar de beste kwaliteit.

Daarom bieden wij u begin 2017 met een praktijkgerichte cursus de kans om uw mondelinge vaardigheid in het Duits te verbeteren. Vragen als “Brauchen Sie eine Tüte?” Möchten Sie noch ein Glas Skuumkoppe?” komen voortaan moeiteloos uit uw mond. Als u zich nu inschrijft voor deze cursus doet u niet alleen uzelf maar ook alle Duitse toeristen een groot plezier!

 

Docent:                               Nico Kremer

Cursus:                              16 lessen van anderhalf uur (2 lessen per week)

Data en tijdstip:                   Start woensdag 22 februari 2017

Lestijden op woensdagavond van 19.00u – 20.30u en zaterdagmorgen van 10.00u – 11.30u

Locatie:                              OSG De Hogeberg, Haffelderweg 40, Den Burg               

Deelnemers:                       minimaal 20 – maximaal 30 deelnemers

Kosten:                              € 100 bij 30 deelnemers, € 150 bij 20 deelnemers

Organisatie:                        TOP, Texels Welzijn en Nico Kremer (leraar Duits OSG)

 

Contact: Voor verdere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Brigitte Hollands, mail b.hollands@texelswelzijn.nl of bel 0222 312696

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter