Inschrijven NHN Business Awards

24 november worden de NHN Business Awards 2016 uitgereikt. Win jij met je (bouw)bedrijf, startup of cultureel initiatief een van de 5 Awards?Deelname is gratis, dus schrijf je voor 14 september in!

Voor de NHN Business Awards gaan we jaarlijks op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland Noord. Hiermee beogen we andere ondernemers inspiratie te geven en zo de economie in de regio te stimuleren.

Top

We onderscheiden in 2016 4 categorieën:

  • NHN Young Company Watchlist: Startups < 2 jaar, die in een gat in de markt zijn gesprongen. Ondernemers met lef dus.
  • NHN Cultuur Award
  • NHN Business Award voor bedrijven 15 – 1.500 fte
  • NHN Thema Award: “Het jaar van de Bouwsector” Ieder jaar een andere sector. In 2016 is dit de Bouwsector.

Onze deskundige jury, bestaande uit 10 juryleden uit de politiek en het bedrijfsleven in Noord-Holland Noord zullen de inschrijvingen beoordelen en de finalisten persoonlijk bezoeken.
Daarnaast hebben we ook nog dePublieks Award, die via de website wordt verkozen. We vullen deze aan met een stemming tijdens de verkiezingsavond, die op 24 november stijlvol, met een feestelijk galabal afgesloten wordt.

Iedere Award wint een prachtig ondernemers-prijzenpakket. Met dank aan onze prijzensponsoren mogen we een fantastisch prijzenpakket weggeven. Zo is er o.a. een Reclamecampagne van RTVNH t.w.v.€ 2.500,-, een 6-daagse Training Inspirerend Management van Werken aan Effectiviteit t.w.v.€ 3.995,-,Van Gils kostuum van Spaander herenmode t.w.v.€ 400,- enBedrijfsreportage van Keesnan Dogger Fotografie t.w.v.€ 500,- te winnen en dit is nog maar een kleine greep uit het prijzenpakket!

Zet jouw bedrijf dit jaar ook in de schijnwerper en neem deel aan de NHN Business Awards 2016. Deelname is gratis, dus waar wacht je nog op?

 

Ga naar www.nhn-businessawards.nl en schrijf je in!

Ondernemer uitgelicht

Twitter