Informatiebijeenkomst over inschrijven op aanbestedingen

De gemeente Texel organiseert een informatiebijeenkomst voor lokale en regionale ondernemers over het inschrijven op gemeentelijke aanbestedingen. In de praktijk blijkt namelijk dat ondernemers het vaak lastig vinden zich in te schrijven voor opdrachten die zijn aanbesteed. Met de bijeenkomst ‘Zakendoen met de gemeente? Zo werkt dat!’ hoopt de gemeente onduidelijkheden weg te nemen en ondernemers te stimuleren vaker mee te doen aan gemeentelijke aanbestedingen. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 juli in het gemeentehuis in Den Burg.

Tijdens de bijeenkomst krijgen ondernemers uitgebreide informatie over aanbestedingen, waar zij rekening mee moeten houden en hoe zij in aanmerking kunnen komen voor opdrachten. Ook de wet- en regelgeving en het nieuwe inkoopbeleid van de gemeente Texel komen aan bod. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.  

Tijdstippen, locatie en inschrijven

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 9 juli in het gemeentehuis, Emmalaan 15, Den Burg. De deelnemers worden ingedeeld in twee groepen: van 15:00 tot 16:30 uur en van 17.00 – 18:30 uur. 

Aanmelden

Bent u erbij? Meld u uiterlijk 4 juli 2021 aan via inkoop@texel.nl.

Ondernemer uitgelicht

Twitter