Gratis veiligheidsscan

Kleine bedrijven komen in aanmerking voor een gratis veiligheidsscan. Bovendien krijgen de ondernemers de helft van de kosten vergoed, tot een maximum van 1.000 euro, als er op basis van de veiligheidsscan geïnvesteerd wordt in veiligheidsmaatregelen om criminaliteit te voorkomen.

Een VKB-scanner beoordeelt een onderneming op zwakke plekken in organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen en geeft advies op maat. Voor de aanpak is een speciaal team van adviseurs geselecteerd die de scans mogen uitvoeren. Meer informatie over de regeling met voorbeelden van veiligheidsmaatregelen, die met subsidie aan te schaffen zijn, vindt u hier.

Als u belangstelling hebt, kunt u zich individueel aanmelden voor een veiligheidsscan op locatie. Deze scan wordt verwerkt in een adviesrapportage die wordt toegestuurd (meestal al binnen 2 dagen). De scan wordt geheel kosteloos uitgevoerd, is vrijblijvend en geeft in ieder geval een actuele visie op de risico's in en betreffende uw bedrijf en personeel. 

U kunt zich het beste aan het begin van een maand aanmelden, want het beschikbare budget wordt per maand vastgesteld en het aantal plaatsen is elke maand beperkt.

Ondernemer uitgelicht

Twitter