Exclusieve masterclass voor ondernemers met Hans van Breukelen & Robert Benninga

Na het bereiken van de internationale top in hun individuele carrières bedienen Hans van Breukelen en Robert Benninga de absolute top van het Nederlandse bedrijfsleven met masterclasses van formaat. Op uitnodiging van het Body & Brein Strandfestival 2013 zullen beide heren gezamenlijk een exclusieve masterclass voor ondernemers op Texel verzorgen. Dit unieke symposium wordt mede mogelijk gemaakt door loyale Body & Brein sponsor, de Krim. Hans van Breukelen richt zich tot de ondernemer met zijn spectaculaire masterclass “Winnen”. Robert Benninga verrijkt het ondernemende programma met zijn inspirerende sessie “De vijf pilaren van wereld klasse succes”. Het rendement voor de Texelse ondernemer op deze kostbare tijdsbesteding in het hoogseizoen zal op zijn minst bestaan uit een inhoudelijk relevante en een onvergetelijke en interactieve ervaring. Kortom een niet te missen Texel-ervaring die de ondernemer hopelijk lang zal bijblijven.

TOP ondersteunt ondernemende initiatieven op zowel economisch als maatschappelijk terrein. Vanuit TOP wordt Body & Brein een warm hart toegedragen middels het communiceren van dit Texelse initiatief. Body & Brein beleeft dit jaar zijn 8e editie en dit is wederom grotendeels te danken aan de Texelse ondernemer. Ondernemers die Body & Brein Strandfestival 2013 al direct steunen met een sponsorbijdrage vanaf Euro 150 kunnen daarom vrijkaarten voor deze masterclass tegemoet zien.

Wat mogen deelnemers van deze masterclass verwachten?

  • Een voor de ondernemer inhoudelijk relevante, interactieve en inspirerende avond
  • Een welkomstdrankje & catering in de vorm van Oosterse delicatessen
  • Voor iedere deelnemer een maand lang  dagelijkse “Vitamindjes” van Robert Benninga t.w.v. Euro 17 
  • Beperkt aantal zitplaatsen op de eerste rij bij dit Texelse initiatief
  • Loterij op basis van ticketnummer: winnaar ontvangt een privé sessie met Robert Benninga over Skype

Kosten, Locatie & Wanneer

  • De ticketkosten bedragen 20 euro (normale commerciële prijs ligt rond 75 euro!)
  • De locatie van de masterclass is Vakantiepark de Krim bij het paviljoen
  • De masterclass vindt plaats op Vrijdagavond 2 augustus om 20:00 uur
  • Deelnemers worden vanaf 19:30 welkom geheten met een drankje
  • Tickets kunnen via masterclassvoorondernemers@bodyenbrein.nl onder vermelding van naam en ticketaantal eenvoudig per email worden aangevraagd

De Hersenstichting, de Diamond Foundation van sportlegende Ramon Dekkers en de Dorian Foundation van Texels eigen Olympisch kampioen, Dorian van Rijsselberge, zijn de door Body & Brein geselecteerde goede doelen voor 2013. De bijdrage van dit Body & Brein symposium aan de winst van dit jaar wordt aan deze maatschappelijke organisaties gedoneerd.

Overige Informatie

Voor een uitgebreidere kennismaking met beide sprekers wordt u verwezen naar de volgende websites: www.hansvanbreukelen.nl (Hans van Breukelen) en www.mindpower.nl (Robert Benninga).

Meer informatie over Body & Brein en het festivalprogramma vindt u op www.bodyenbrein.nl. Hans van Breukelen biedt ook tijdens het Strandfestival een andere versie van zijn masterclass “Winnen” aan. Daarnaast zal Robert Benninga  “De 12 lessen van Steve Jobs” als sessie op het strand aanbieden.

 

 

 

 

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter