Erkend Texelkenner en Gastvrij Texel

U kent ze waarschijnlijk wel: gasten die in de ban zijn van Texel en alles willen weten van hun geliefde vakantie-eiland. Om hun kennis te testen is een gloednieuwe website ontwikkeld. Deze is gevuld met filmpjes over Texel, verdeeld over acht rubrieken. Wie veel vragen goed beantwoordt, krijgt een heus certificaat en mag zich ‘Erkend Texelkenner’ noemen. 

Daarnaast is een Texelse variant gemaakt, speciaal gericht op de medewerkers in de toeristische en winkelbranche. Deze website is bedoeld om de betrokkenheid van de medewerkers bij Texel en hun bedrijf te vergroten, zodat vakantiegangers zich helemaal welkom voelen.

 Met veel genoegen nodig ik u hierbij uit voor de feestelijke presentatie
op woensdag 11 september om 15.00 uur in theater-restaurant Klif 12 in Den Hoorn.

Met vriendelijke groet,
John Smit, Videolux Texel

 

 

 

 

 

Het project is een initiatief van Videolux Texel en wordt gesteund door het Texels Ondernemers Platform (TOP), VVV Texel en Gemeente Texel. Voor cofinanciering zorgen de Rabobank NoordHolland Noord, Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (Stift), het Texelfonds en de Stichting Coeghe. De filmpjes kwamen tot stand met medewerking van theater-restaurant Klif 12 in Den Hoorn. Voor de technische realisatie werd mede gezorgd door Infofusiongaming uit Den Burg.

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter