Gedeputeerde Geldhof presenteert resultaten DNA-kustplaatsen

Op vrijdag 1 november  2013  presenteert  gedeputeerde  Joke Geldhof van de provincie  Noord- Holland de resultaten  van de workshops  over het DNA van Texel die eerder dit jaar gehouden zijn. TOP heeft ook deelgenomen aan deze workshops met een aantal leden die actief zijn in de community Toerisme & Recreatie.

De presentatie  is van 10.15  uur tot 12.30  uur in grand Hotel Opduin, Ruijslaan 22 in De Koog. Iedereen  is hierbij van harte welkom.

Op 17 juni en 9 september 2013 zijn er workshops geweest om over het DNA van Texel te brainstormen. Deze workshops werden begeleidt door de provincie Noord-Holland en stonden in het teken van het project “Identiteit Kustplaatsen” waarmee de provincie het unieke per Noord- Hollandse badplaatsen met betrokkenen in kaart wil brengen. Badplaatsen moeten voorkomen dat zij met hun kenmerken en evenementen elkaar kopiëren, elke badplaats heeft iets eigens.

De twee workshops werden bijgewoond door vertegenwoordigers van (beeldbepalende) bedrijven, bewoners, bezoekers, bestuurders en beambten. De vertegenwoordigers van de provincie hebben de resultaten uit deze workshops gegroepeerd. Op vrijdag 1 november 2013 zal gedeputeerde Geldhof de resultaten van fase I presenteren. In de presentatie wordt ook aangegeven welke vervolgstappen in de fase II tot en met IV worden ondernomen.

Ook mensen die de workshops niet hebben bijgewoond, kunnen bij de presentatie aanwezig zijn. De provincie en de gemeente willen de resultaten graag met een zo groot mogelijk publiek delen.

 

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter