Adverteren in het nieuwe digitale magazine van VVV Texel

Op donderdag 18 december verscheen de eerste editie van De Texelaar, het nieuwe digitale magazine van VVV Texel. Dit digitale magazine is de opvolger van het papieren Vakantiemagazine.

In De Texelaar ziet u filmpjes, hoort u muziek, ziet u topfotografie en leest u prachtige verhalen over actie & avontuur, culinair & cultuur en rust & ruimte op Texel. En u kunt meteen doorklikken naar accommodaties en allerlei andere adressen die in het magazine genoemd worden. Het is veel dynamischer dan het oude magazine. De Texelaar is een prachtig swingend blad waar de schoonheid maar ook het eigenzinnige karakter van Texel vanaf spatten.

Waarom is VVV Texel overgegaan naar een digitaal magazine?

1) Het leeft veel meer doordat film(pjes) en muziek kunnen worden toegevoegd.
2) Binnen de inhoud kunnen gemakkelijk links gemaakt worden, zodat lezers bijvoorbeeld direct kunnen boeken.
3) De inhoud kan heel snel vernieuwd worden.
4) Dankzij ons grote adressenbestand kunnen meer mensen dan ooit bereikt worden. En iedereen kan het weer doorsturen.
5) Er zijn geen grenzen aan de oplage, het aantal pagina’s en de landen waarnaar we dit magazine willen mailen.
6) Milieubelastende kosten voor druk en distributie bestaan niet meer.

Wie bereikt u met het digitale magazine?

Doordat het digitaal is, kunnen er heel gemakkelijk veel meer mensen mee bereikt worden dan vroeger (de oplage van het oude Vakantiemagazine was eenmalig 75.000). Alleen al in Nederland, België en Duitsland hebben we 130.000 abonnees, die het magazine weer kunnen doorsturen.

De Texelaar gaat minimaal driemaal per jaar verschijnen in een Nederlandstalige en een Duitstalige editie: u bereikt dus driemaal 130.000 abonnees en nog meer lezers als het magazine wordt doorgestuurd of meegelezen. VVV Texel is de allereerste Nederlandse VVV die een digitaal magazine gaat publiceren.
Introductiekorting: driemaal adverteren voor € 250

U kunt al adverteren in De Texelaar vanaf € 250. Hiervoor wordt uw advertentie (formaat 1/8 pagina) maar liefst driemaal geplaatst in drie verschillende – inhoudelijke steeds nieuwe, verrassende en actuele - nummers van De Texelaar die verschijnen in december 2014, maart 2015 en juni 2015. Een groter formaat kan natuurlijk ook. Zie hiervoor de bijlage. U kon zich aanmelden tot en met 5 december.

In uw advertentie kunt u gratis een link naar een filmpje van uw accommodatie plaatsen.

De VVV verwelkomt u graag als adverteerder in De Texelaar. Aanmelden kan via het digitale antwoordformulier onderaan de pagina op de site. Als u vragen of opmerkingen hebt, dan kunt u contact opnemen met Paul Koopal op tel. 06 – 4120 7370.

Ondernemer uitgelicht

Twitter