28 augustus – een avond ‘Politiek Actief Texel’

Raad’es …? Ik ga voor Texel …!

Alle Texelaars van 18 jaar en ouder kunnen begin 2014 een nieuwe gemeenteraad kiezen. U beslist wie uw stem in de gemeenteraad gaat vertegenwoordigen. En wie kan dat nu beter dan u zelf. Hebt u er wel eens aan gedacht om zelf raadslid te worden, lid te worden van een raadscommissie of om de stap naar de politiek te zetten? Zegt u: Ja, ik wil in de gemeenteraad? Of: Ja, ik wil iets doen voor Texel? Dan is dit het moment. Kom in contact met de Texelse politiek!

Veel Texelaars zijn betrokken bij hun eiland. Bij hun dorp, bij hun straat. U ziet dingen om u heen gebeuren, waarvan u denkt: “Dat kan anders, dat kan beter. Texel kan beter anders.” Bent u zo’n betrokken Texelaar? Denk dan eens na over actief worden in de Texelse politiek.

Kruip in de huid van een raadslid Overweegt u om raadslid of lid van een raadscommissie te worden? Of zou u lid willen worden van een politieke partij en meer op de achtergrond uw werk doen als steunfractielid? Meld u dan aan voor de cursus Politieke Participatie via  mdeporto@texel.nl. Deze cursus is op woensdag 28 augustus van 19:00 – 21:30. Deelname is gratis. Op deze avond wordt de gemeentepolitiek begrijpelijk gemaakt. En maakt u kennis met Texelse raadsleden, commissieleden en collegeleden.

Kortom: u kruipt actief in de huid van een raadslid (of komt langs om vooral te luisteren) en ervaart hoe het is om te werken in de politiek en invloed uit te oefenen op de toekomst van Texel.

 

Ondernemer uitgelicht

Twitter