Word nu lid van De Club van 50....

...en steun het Tesselhuus

De Johnny Rep Ronde van Texel is een sportieve fietstocht met fondsenwerving voor het goede doel. De deelnemers  fietsen 45, 70 of 115 km over het prachtige Waddeneiland Texel. De volledige opbrengsten van het evenement worden gedoneerd worden aan Het Tesselhuus.

Het Tesselhuus (www.tesselhuus.nl) is een aangepast vakantiehuis op Texel voor kinderen en volwassenen met ernstige lichamelijke handicaps. Jaarlijks worden gratis vakantieweken aangeboden aan deze mensen, zodat ze even hun problemen kunnen vergeten en kunnen genieten van de mooie dingen in het leven. Als oud-trainer van VV Texel ’94 heeft John Rep een speciale band met Texel. Het Sterrenfietsteam eert zijn gewaardeerde lid en fietsvriend John Rep met een eigen fietstoertocht op dit mooie Waddeneiland. Op 25 mei 2019 zal alweer de zesde editie plaatshebben. Alle deelnemers betalen inschrijfgeld dat volledig naar het Tesselhuus gaat. Maar hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer mensen met een zware handicap van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Daarom wordt nu de club van 50 opgericht. Voor 500 euro per jaar word je lid van deze club en steun je het Tesselhuus. Dit lidmaatschap is fiscaal aftrekbaar, Stichting Sterrenfietsen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Partnerships

Er zijn twee mogelijkheden om een partnership aan te gaan met de Johnny Rep Ronde van Texel. Presenting partners zijn met (maximaal) 4 personen welkom bij de Jonny Rep Ronde van Texel (inclusief barbecue op vrijdagavond, overnachting o.b.v. tweepersoonskamer en deelname aan de tocht met alle faciliteiten) en betalen 1000 euro. Official partners komen niet naar Texel, maar steunen wel het goede doel en betalen 500 euro per jaar. De partners zullen daarnaast de mogelijkheid krijgen om genoemd te worden via de verschillende mediakanalen die de organisatie gebruikt. Ook zullen zij mogen branden en activeren op de eventlocatie. En ze zullen worden vermeld op de website johnnyrepclassic.nl en op de sponsorborden bij het evenement en in het Tesselhuus.

 Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sterrenfietsen.nl

Ondernemer uitgelicht

Twitter