Carmen van de Werff: "Ik wil mijn steentje bijdragen"

Zoals te lezen op de homepage van deze website, heeft TOP het vizier op de toekomst gericht. Maar waarom zou je eigenlijk TOP-lid worden en wat is de motivatie van leden om actief te worden in een sectiebestuur. We legden deze vraag voor aan een zestal leden die al actief zijn of actief willen worden. In deze editie Carmen van der Werff van Texelvakanties en met haar bedrijf behorend tot de sectie Recreatie Ondernemers. 

Waarom ben je TOP-lid?

Wij (Texelvakanties) beheren en verhuren meer dan 150 vakantiewoningen op Texel en vinden het van groot belang dat we via TOP samen met andere ondernemers invloed en zeggenschap hebben binnen diverse politieke en maatschappelijke dossiers.

Waarom zit je in een TOP-bestuur of waarom zou je dat willen?

Ik ben door zowel Michel Grégoire als Gerard van Veen gevraagd. Ik zag mijzelf in eerste instantie echt niet als een bestuurder, maar vond het wel een eer. Ik wil graag mijn steentje bijdragen in de verschillende belangrijke kwesties die voor ons eiland en ook specifiek mijn branche van belang zijn.

Wat is volgens jou het belang van TOP?

Het behartigen van de gezamenlijke belangen van BV Texel.

Wat haal je er zelf uit/ wat wil je er voor jezelf uithalen? 

Over ongeveer twee jaar wil ik het bedrijf overnemen en ik wil dan voldoende kennis en ervaring hebben met betrekking tot bijvoorbeeld besturen. Ik ben nu al actief binnen een aantal vve’s waar ik mijn vader ondersteun. Ook hier lopen eeuwenoude zaken waarvan ik nog niet de nodige kennis en kunde van in huis heb. Tevens wil ik graag mijn netwerk vergroten. Daarnaast start ik dit jaar met de Bestuursklas (Rabo, Teso) om dezelfde reden.

Ondernemer uitgelicht

Twitter