Bestuur Zakelijke en toeristische dienstverlening staat voor jullie klaar

De sectie toeristische en zakelijke dienstverlening wil het contact met de sectieleden graag verbeteren. Nu de wereld weer open is, willen we elkaar ook graag ontmoeten. Het eerste fysieke moment hiervoor is de algemene ledenvergadering op 6 april in de Evenementenhal.

Om elkaar dan niet als vreemden te ontmoeten, stellen de nieuwe sectiebestuursleden zich graag alvast aan jullie voor. Het bestuur staat uit voorzitter Peter Koorn, Pepijn Lijklema, Jort Kuiken, John Smit, Sandra Koning, Vincent van der Velde, Natalie Bakker en Job Schepers (secretaris). Onderaan dit bericht vertellen zij iets over zichzelf. Graag leggen zij daarnaast twee stellingen aan jullie voor. Reacties op de stelling ontvangen we graag van de leden via  dienstverlening@top-texel.nl. Op dit emailadres kunnen alle sectieleden ons ook bereiken met vragen, suggesties en andere TOP-gerelateerde zaken. Samen komen we verder en we hebben jullie nodig. Peter zit namens onze sectie in het hoofdbestuur, dus schroom niet en mail.

Stelling 1:

  1. De BV Texel moet als een bedrijf geleid worden. dus op cijfers - meten is weten.

Stelling 2:

  1. Er is behoefte aan een centrale klustering van bedrijfsverzamelgebouwen (de Zuid-as van Texel) om zo de zakelijke dienstverlening op Texel naar een hoger niveau te krijgen, door middel van meer zichtbaarheid, betere bereikbaarheid en toename van cross selling tussen de zakelijke dienstverleners.

MAIL ons het antwoord!

Het bestuur

Daarnaast hopen wij jullie de komende vergadering persoonlijk te spreken en komen in de periode daarna bij jullie in de lucht om eens af te spreken met de leden van onze sectie. Het bestuur stelt zich voor nu even schriftelijk voor.

Peter Koorn

WhatsApp Image 2022 03 15 at 08.18.17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Peter Koorn, 34 jaar en eigenaar van 53 Graden Noord. Sinds dit jaar ben ik voorzitter van de sectie Zakelijk Dienstverlening en secretaris van het TOP hoofdbestuur. Ik wil me graag hard maken voor de ondernemers die aangesloten zijn. 

Pepijn Lijklema

Pepijn Lijklema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepijn is sinds 2008 ondernemer op Texel. Hij heeft ingenieursbureau Vigor Novus en vervolgonderwijsbureau Texlabs. Daarnaast heeft hij diverse nevenfuncties: Lid van de raad van toezicht van OSG De Hogeberg, voorzitter Jonge Bestuurders Texel en bestuurslid stichting DATXL. Hij werkt vier dagen in de week voor Platform31 in Den Haag.

Jord Kuiken

Jord Kuiken

Jord Kuiken, geboren in 1970 op de rand van Zuid, getrouwd met een Texelse, dol op zijn 3 meiden, geschoold autotechnieker, voorliefde voor oldtimers, opgeleid in handelshuizen, voelt zich Texelaar,  heeft zijn business ontwikkeld in de duurzaamheid, resultaat gericht, gaat geen uitdaging uit de weg, doorzet de complexe vraagstukken en hanteert de filosofie, als het proces goed is komt de oplossing vanzelf.

John Smit

John Smit

John maakt samen met zijn zoon de meest mooie video’s voor zijn Texelse klanten. Daarin is zijn opgebouwde expertise door de tv-producers zichtbaar, maar ook de liefde voor zijn vak. Hij houdt van authenticiteit en dat zie je.

Sandra Koning

Sandra Koning

Sandra is een kei in cijfers. Je kan met een gerust hart al je financiële zaken aan haar overlaten. Ze is zakelijk & empatisch. Privé houdt ze enorm van wandelen met haar hondjes.

Vincent van der Velde

Vincent van der velde

Er is een grote kans dat je mij de afgelopen jaren als de Eilandadvocaat voorbij hebt zien komen. Als advocaat op Texel werk ik voor particulieren en ondernemers. Binnen het sectiebestuur van TOP Zakelijke Dienstverlening zal vanuit mij de nadruk liggen op de juridische en strategische invalshoek. Met jullie wil ik de TOP versterken tot dé ondernemersorganisatie van Texel?

Natalie Bakker

Natalie Bakker

Natalie is advocaat voor particulieren en ondernemers. Ze heeft hart voor haar zaken, maar wel met de menselijke maat. Juist op een eiland kan je ook gewoon aardig blijven. Privé houdt ze van golf, wandelen op het strand en gezellig eten met de familie.

Job Schepers

Job Schepers

Job is sinds 1 januari 2021 mede-eigenaar van mediabureau Langeveld & De Rooy – bij de meesten bekend van de Texelse Courant - en sinds 1 november mede-eigenaar van Texelse Media – van onder meer Texel dit Weekend. Deze hoofdredacteur is dus mediatycoon op Texel en wil bij ondernemen vooral samenwerken.  Hij woont sinds een jaar samen met Marlieke Daals, de leukste juf van de OSG.

Ondernemer uitgelicht

Twitter