Masterclass Smaak

Masterclass Smaak

Nieuwsbericht van Culinair Eiland Projecten

Sabien Bosman en Annette van Ruitenburg organiseren een bijzondere bijeenkomst.
Op zondag 6 oktober vindt een Masterclass Smaak plaats bij Landgoed de Bonte Belevenis, op Texel.
Met psycholoog/ mediator George Smits, kinderpsychiater Michiel Pam en Joscha Schoots van distilleerderij de Lepelaar. Tijdens deze masterclass zullen interessante verhalen verteld worden over smaak, het brein, smaakgeheugen en smaak in de praktijk. Tijdens de masterclass zal een passend 4- gangen menu geserveerd worden. U zult op een bijzondere wijze verrast worden en onderwerpen vanuit de lezing zult u terug proeven in het diner.
George Smits "Dineren en leren in één"
Waarom krijg je bij smaak en geur (jeugd) herinneringen? Tijdens een fantastisch diner op Texel krijgt u een onderhoudende, leerzame en leuke lezing over hoe je brein je tijdens het eten van bepaalde producten vergeten herinneringen terug brengt. We nemen u mee in de tijdmachine van ruiken en proeven. U krijgt antwoorden wat er in het brein gebeurd, wat onze zintuigen doen, hoe herinneringen gevonden worden en opnieuw ontstaan. De basis is het diner en de omlijsting de lezing. Hoe u dit diner herinnert... dat weet u aan het einde van deze middag. Michiel Pam “Een snuffelstage met smaak”
Ruiken op twee snelheden, ruiken wat er niet is, proeven wat je niet ziet, geluiden ruiken, geluiden proeven. Hoe je brein je bij de neus neemt. We proeven uw nieren met deze culinaire masterclass. Joscha Schoots "Hoe onthoud je smaak?"
Hoe werkt het smaakgeheugen voor een productontwikkelaar? Hoe maak je de inmiddels geroemde Texelse whisky? Naast een voedsel technologische opleiding is Joscha een visionair en professionele smaakmaker.

Ondernemer uitgelicht

Twitter