De Smaak van Texel

De Smaak van Texel

Nieuwsbericht van Ruth de Ruwe Fotografie & Producties

Presentatie van het boek
De smaak van Texel
Zaterdag 24 maart 2018 om 14.30 uur bij Nauta Boek.
Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt. Dit boek gaat over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. Over bekende en ervaren producenten en nieuwe generaties. Dit zijn de mensen die het eiland levend houden. Natuurkenners vertellen hoe belangrijk deze plek in het waddengebied is. We tonen de natuur van Texel, die zowel bewoners als gasten inspireert en onthaast. Ervaar het leven op een eiland, met wind, veel zon en lange stranden met eb en vloed. De beschutting van de bossen waarin je kunt dwalen en alles wat leeft in deze waddenwildernis. We laten zien hoe rijk Texel is aan natuur, producten en alle mogelijkheden die dat biedt. We koken wereldse gerechten met Texelse producten.
Zo geven we een kijkje in de keuken van dit beeldschone eiland met als bijzonder decor het Nationaal Park Duinen van Texel. Het boek is te koop in de Texelse en landelijke boekhandels.

Ondernemer uitgelicht

Twitter