“Bijna 900 ondernemers werken samen binnen TOP”

Heino Huizing

Heino Huizing is eigenaar van het Den Burgse Café De Slock en voorzitter van de sectie Toeristische dienstverlening. Net als alle voorzitters van de andere secties, heeft hij een plek in het hoofdbestuur van TOP. “Samen is mijn sleutelwoord.”

“Ik woon sinds 1998 op Texel en de verscheidenheid van het eiland spreekt mij tot op de dag van vandaag nog steeds aan. De mooie natuur en de veelzijdigheid van de ondernemers; het blijft een opvallende eigenschap van Texel”, aldus de horecaondernemer en sectievoorzitter.

Belangenbehartiging elk jaar belangrijker

“TOP is een prachtig voorbeeld van hoe je tot een mooie financiële samenwerking komt om het eiland te promoten. Ik vind het prachtig dat 900 ondernemers  225.000 euro bij elkaar brengen en daarmee bijdragen aan Texelpromotie via VVV Texel. Samen optrekken in overleggen met bijvoorbeeld de gemeente Texel, de belangenbehartiging, het wordt steeds belangrijker.”

Vraagstukken op tafel

“TOP heeft bewust een breed scala aan secties zodat alle soorten ondernemers de kans krijgen hun vraagstukken op tafel te leggen en mee te denken met beleid op het eiland. Zo kunnen we echt iets voor ondernemend Texel doen.”

Contact opnemen en ideeën delen kan altijd

"Ik ben heel benieuwd wat mijn leden zouden willen dat ik doe om de achterban nog dichter bij elkaar te brengen; wat moeten we uit de kast halen om nog meer te bereiken? Samen is mijn sleutelwoord. Texelse ondernemers kunnen altijd contact met me opnemen en ideeën delen.”

Veel leden in deze sectie zijn ook lid van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Texel (KHN). De voorzitter van KHN, Rob Vos, is ook lid van het TOP bestuur.

Sectiebestuur

Het sectiebestuur van de sectie Toeristische dienstverlening bestaat uit de volgende personen:

  • Heino Huizing (voorzitter), van Café De Slock
  • Joscha Schoots, van Landgoed de Bonte Belevenis
  • John Smit, van Videolux Productions

Ondernemer uitgelicht

Twitter