“Ik ben trots dat TOP de publiciteit voor Texel mogelijk maakt”

Gerard van VeenGerard van Veen is eigenaar van Vakantieburo Kobeko, vertegenwoordigt binnen TOP de drie vakantiebemiddelingsbureaus op het eiland en laat zijn stem horen binnen de Raad van Toezicht van VVV Texel. In 2016 heeft hij de voorzittershamer van TOP ter hand genomen. “De gasten die na een vakantie weer terugkomen omdat ze het zo fijn hebben gehad, vind ik nog steeds het allermooiste en meest dankbare aspect van mijn werk.”

Trots

"Als je ziet hoe goed onze VVV het doet en hoeveel gratis publiciteit er wordt gegenereerd dan ben ik er trots op dat TOP dit mede mogelijk maakt, met een bijdrage van 225.000 euro per jaar. Alle ondernemers plukken hier hun vruchten van. Als je diep in mijn hart kijkt, vind ik dat elke Texelaar met een bedrijf lid zou moeten worden van TOP.”

Professioneel secretariaat

"Ik ben al ruim 20 jaar lid van het bestuur namens de beheerder/bemiddelaars. Voor de fusie was ik lid van het TVL-bestuur en nu dus van het TOP-bestuur. Ik ben een aantal jaren secretaris geweest, maar dankzij een professioneel secretariaat, onontbeerlijk met bijna 900 leden, werd alle uitvoering vóór mij gedaan."

Serieuze gesprekspartner

“Het mooiste wapenfeit van TOP vind ik dat het ambtelijk apparaat en de gemeenteraad ons als een serieuze gesprekspartner zien.”

Sectiebestuur

Het sectiebestuur van de sectie Beheerders/bemiddelaars bestaat uit de volgende personen:

  • Gerard van Veen (voorzitter) van Vakantieburo Kobeko
  • Hans Westdorp van De Muy Vastgoed B.V.
  • P. Wetsteen van Bungalowpark Vredelust

Ondernemer uitgelicht

Twitter